Genere
Ese (3)
Fantashkence (4)
Histori (1)
Novela dhe tregime (18)
Perralla-> (18)
  Tregime-> (12)
    Novela dhe tregime (10)
Poezi (6)
Roman-> (20)
Autoret
Informazione mbi autorin
Twain Mark
Twain Mark siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Princi dhe

Princi dhe i varferi
[Twain Mark]

Princi dhe i varferi
Angli, shekulli VI: ne te njejten dite, lindin dy femije ne kushte sociale krejt te ndryshme. I pari, Eduardi i VI, djali i mbretit Henriku i VIII dhe trashegimitar i fronit; i dyti, Tom Kenti, djali i nje krimineli dhe i destinuar te jetoje ne mjerim. Kur rriten , dy djemte takohen dhe te lodhur nga lloji i jetes qe benin, duke qene shume te ngjashem ne pamjen fizike, shkembejne rolet. Tomi do te behet princ dhe Eduardi i varfer , vetem per pak kohe. Por gjithcka vjen e komplikohet kur Eduardi detyrohet ti bashkohet nje bande kriminelesh dhe rrezikon disa here jeten dhe perfundon ne burg. Henriku i VIII vdes dhe Tomi eshte i detyruar te kurorezohet mbret.....
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku