Genere
Ese (3)
Fantashkence (4)
Histori (1)
Novela dhe tregime (18)
Perralla-> (18)
Poezi (6)
Roman-> (20)
  Epistolar (2)
  Historik (1)
  Psikologjik (2)
  Realist (6)
  Social (6)
  Trillim (3)
Autoret
Informazione mbi autorin
Hugo Victor
Hugo Victor siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Kozeta

Kozeta
[Hugo Victor]

Kozeta
Kozeta eshte vajza e jashteligjshme e Fantines dhe Feliks Tolomeit, nje studenti te pasur. e braktisur nga Tolomei, Fantina ja beson vajzen familjes Ternardier, pronare te nje hani ne Montfermej dhe shkon te punoje ne nje qytet tjeter tenerdiete e keqtrajtojne vajzen e vogel dhe e detyrojne te bejne pune te renda deri sa arrin Zhan Valzhani qe do ta marre ate ne mbrojtje...
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku