Genere
Ese (3)
Fantashkence (4)
Histori (1)
Novela dhe tregime (18)
Perralla-> (18)
  Tregime-> (12)
Poezi (6)
Roman-> (20)
Autoret
Informazione mbi autorin
Pushkin Aleksander
Pushkin Aleksander siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Pushkin

Perralla e peshkatarit dhe e peshkut
[Pushkin Aleksander]

Perralla e peshkatarit dhe e peshkut
-Perralla ne vargje -Perralla e peshkatarit dhe e peshkut ( Cironka) -Perralla e Car Salltanit dhe e birit te tij Knjazit, Gvidon Salltanovic, kreshnik zulmemadh e i fuqishem dhe e se bukures princeshe mjellme' -Perralla e popit dhe e sherbetorit te tij Halldopit -Perralla e carevnes se vdekur dhe e shtate divave
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku