Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (70)
Poezi (15)
Roman-> (36)
Autoret
Informazione mbi autorin
Migjeni
Migjeni siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Migjeni

Migjeni
[Migjeni]

Migjeni
Uragani i nderprere! C`do te shkruante me pas? C`la pa bere? Ne c`lartesi do te ngjitej? Keto pyetje, ndonese te mbetura pa pergjigje, do te perseriten si per gjithe njerezit e medhenj, qe brezat e rinj deshirojne ti kene mes tyre. (Ismail Kadare)
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku