Genere
Ese (5)
Histori (1)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (47)
Poezi (8)
Roman-> (25)
  Epistolar (2)
  Historik (1)
  Psikologjik (3)
  Realist (8)
  Social (6)
  Trillim (3)
Autoret
Informazione mbi autorin
Frank Anna
Frank Anna siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Ditari

Ditari i Ana Frankut.
[Frank Anna]

Ditari i Ana Frankut.
Te mendosh se ishte vetem 13 vjec kur nis ta shkruaje kete ditar, dhe perfundon kur ishte vetem 15 vjec. Libri i dyte me i lexuar ne bote. Miliona libra ne te gjitha gjuhet. Qe te mos harrojme...
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku