Genere
Ese (3)
Fantashkence (4)
Histori (1)
Novela dhe tregime (18)
Perralla-> (18)
  Tregime-> (12)
Poezi (6)
Roman-> (20)
Autoret
Informazione mbi autorin
Hauff Wilhelm
Hauff Wilhelm siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Muku

Muku i vogel
[Hauff Wilhelm]

Muku i vogel
Muku i vogel eshte nje nder librat me te bukur te letersise per femije. Pak lexues e dine se autori , Wilhelm Hauff, jetoi vetem 24 vjet. Nje shkrimtar me nje prodhimtari te jashtzakoneshme.
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku