Genere
  Drame (1)
  Ese (2)
  Fantashkence (3)
  Histori
  Novela dhe tregime (15)
  Perralla-> (6)
  Poezi (6)
  Roman-> (7)
Autoret
Informazione mbi autorin
Hauff Wilhelm
Hauff Wilhelm siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Muku

Muku i vogel
[Hauff Wilhelm]

Muku i vogel
Muku i vogel eshte nje nder librat me te bukur te letersise per femije. Pak lexues e dine se autori , Wilhelm Hauff, jetoi vetem 24 vjet. Nje shkrimtar me nje prodhimtari te jashtzakoneshme.
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku