Genere
Ese (5)
Histori (1)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (47)
Poezi (8)
Roman-> (25)
  Epistolar (2)
  Historik (1)
  Psikologjik (3)
  Realist (8)
  Social (6)
  Trillim (3)
Autoret
Informazione mbi autorin
Tomas Mann
Tomas Mann siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Tonio

Tonio Kreger
[Tomas Mann]

Tonio Kreger
Nga Nobelisti Thomas Mann, nje radiografi shpirtit te poetit, si manual i intelektualit.
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku