Genere
Ese (5)
Histori (1)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (47)
  Tregime-> (38)
Poezi (8)
Roman-> (24)
Autoret
Informazione mbi autorin
Vellezerit Grimm
Vellezerit Grimm siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Shtate

Shtate kecat dhe ujku
[Vellezerit Grimm]

Shtate kecat dhe ujku
Fakti eshte qe perrallat sikurse edhe gjyshet, udhetojne , kjo dihet. Ashtu sikurse dihet se gjyshet kane qejf te tregojne. E kush jemi ne qe t'ja ndalojme?
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku