Genere
  Drame (1)
  Ese (2)
  Fantashkence (3)
  Histori
  Novela dhe tregime (15)
  Perralla-> (6)
  Poezi (6)
  Roman-> (7)
Autoret
Informazione mbi autorin
Dahl Roald
Dahl Roald siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Dahl

Dahl
[Dahl Roald]

Dahl
Mjeshtri absolut i tregimit - The Observer
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku