Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (70)
  Tregime-> (61)
    Novela dhe tregime-> (35)
      Fantashkence (8)
Poezi (15)
Roman-> (36)
Autoret
Informazione mbi autorin
Guy_de_Maupassant
Guy_de_Maupassant siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Horla

Horla
[Guy_de_Maupassant]

Horla
Nje qenie e ardhur nga kush e di se ku, qe ushqehet me uje dhe qumesht, qe thith frymen e njerezve qe do ti beje rob, eshte nje veper qe nuk ka te krahasuar ne llojin e saj.
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku