Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (70)
Poezi (15)
Roman-> (36)
Autoret
Informazione mbi autorin
James Joyce
James Joyce siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Dubliners

Dublinasit
[James Joyce]

Dublinasit
Prodhimtaria e tij letrare ka qene baze per zhvillimin e letersise se shekullit te XX dhe ne menyre te vecante te asaj moderne. Eksperimentet linguistike te veprave te tij ka bere qe te konsiderohet njender shkrimtaret me te mire te shekullit dhe te letersise se te gjitha koheve.
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku