Genere
Ese (3)
Fantashkence (4)
Histori (1)
Novela dhe tregime (18)
Perralla-> (18)
  Tregime-> (12)
    Novela dhe tregime (10)
Poezi (6)
Roman-> (20)
Autoret
Informazione mbi autorin
Buzzati Dino
Buzzati Dino siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Buzzati

Tregime
[Buzzati Dino]

Tregime
Nje pike uji po ngjit kembet e shkalles. A e degjon? I shtrire ne shtrat ne erresire , degjoj ecjen e saj te mistershme.
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku