Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (70)
Poezi (15)
Roman-> (36)
Autoret
Informazione mbi autorin
Wilde Oscar
Wilde Oscar siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Sfinksi

Sfinksi pa enigma
[Wilde Oscar]

Sfinksi pa enigma
Lady Alroy ishte thjesht nje grua me manine e misterit. I merrte me qera ato dhoma thjesht per te shkuar fshehurazi e mbuluar me vello duke imagjinuar se ishte nje heroine romanesh. Kishte pasionin per sekrete, por ne tevertete ishte thjesht nje Sfinks pa sekrete.
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku