Genere
Ese (3)
Fantashkence (4)
Histori (1)
Novela dhe tregime (18)
Perralla-> (18)
  Tregime-> (12)
    Novela dhe tregime (10)
Poezi (6)
Roman-> (20)
Autoret
Informazione mbi autorin
Faulkner William
Faulkner William siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Emili

Nje trendafil per Emiline
[Faulkner William]

Nje trendafil per Emiline
“Flisni me Kolonel Sartoris. Nuk i kam taksa Xhefersonit.” “Por, Zonjusha Emili--“ “Flisni me Kolonel Sartoris.” (Kolonel Sartoris kishte rreth dhjetë vjet që kishte vdekur.)
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku