Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (70)
Poezi (15)
Roman-> (36)
Autoret
Informazione mbi autorin
Autori Vari
Autori Vari siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Nobeliste1

Nobeliste1
[Autori Vari]

Dicka shume e rende ka per te ndodhur -Drita e shtepise tjeter -Ernest Hemingway Nje plak prane ures -Gao Xingjian Ngerci -Heinrich Böll - Kemba ime e kushtueshme -Letra e lamtumires nga Gabriel Garcia Marquez -Nje burre dhe nje grua -Shpirtndrituri -Shtepia e bukurosheve te fjetura 1 -Shtepia e bukurosheve te fjetura 2 -Shtepia e bukurosheve te fjetura 3 -Shtepia e bukurosheve te fjetura 4 -Shtepia e bukurosheve te fjetura Kapitulli i peste dhe i fundit -Tmerri i nje gushti - pergatitur nga Adrian Hoti -Tonio Kreger -Vajza kryenece (L'arrabbiata) -Nje trendafil per Emiline -Kthehu