Genere
Ese (5)
Histori (1)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (48)
  Tregime-> (39)
    Novela dhe tregime-> (26)
Poezi (8)
Roman-> (24)
Autoret
Informazione mbi autorin
O.Henri
O.Henri siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Rruget

Rruget e fatit
[O.Henri]

-Pushimet e veres ne New York -Rruget e fatit -Kthehu