Genre
  Essay (5)
  Fairy tales-> (47)
  Novel-> (24)
  Poetry (8)
  Stories and short stories (21)
  Story (1)
Authors
Search
Donate

Code: Shkodrane

Poetë shkodranë
[Autori Vari]

Dashunia - Hil Mosi-pergatitur nga Adrian HotDallndyshe eja -Dashunia - Hil Mosi-pergatitur nga Adrian HotDashurise - Ndoc Gjetja-pergatitur nga Adrian HotFrederik Rreshpja - Prgjithmon- pergatitur nga Adrian HotiFrederik Rreshpja - Trendafilat e femijerise-pergatitur nga Adrian HotiGjergj Fishta - Atdheut-pergatitur nga Adrian Hot -Gjergj Fishta - Hija e Tanushs-pergatitur nga Adrian Hot -Gjergj Fishta- Lamtumire vendet e mija-pergatitur nga Adrian Hot -Gjuha Shqype- poezi, At Gjergj Fishta-pergatitur nga Adrian Hot -Ikanake- Xhabir Tabaku- pergatitur nga Adrian Hoti -Koha e Lules -Koliqi Shkodra n'mengjes -Koliqi - Kroni i katunditKthim ne vendlindje- poezi nga Frederik Rreshpja -Kur me jepet e tera qenia jote - Ndoc Gjetja-pergatitur nga Adrian HotLutje - Ndoc Gjetja-pergatitur nga Adrian HotMartin Camaj Aty si tash para se me ardhe fiset -Nji lules se vyshkun - Filip Shiroka-pergatitur nga Adrian HotO moj Shqypni- Pashko Vasa- pergatitur nga Adrian Hoti -Parzmorja e qytetit tim- poezi nga Xhabir Tabaku -Poema e mjerimit- pergatitur dhe interpretuar nga Adrian Hoti - Copia -Shko dallendyshe - Filip ShirokaShkodra n'mengjes -Tjera blerime, poezi nga Zef Zorba- pergatitur nga Adrian Hoti -Vincens Prennushi - Ame e bijeVincens Prennushi - Am e bijZef Zorba- Naten kur bie shi-pergatitur nga Adrian Hoti -Back