Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (70)
Poezi (15)
Roman-> (36)
  Epistolar (2)
  Historik (2)
  Psikologjik (4)
  Realist (8)
  Social (11)
  Trillim (4)
Autoret
Informazione mbi autorin
Fatos Mullisi
Fatos Mullisi siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Mullisi

Nje tregim per te qare
[Fatos Mullisi]

Celulari -Ne udhetim -Nje loje me kripe ne facebook -Nje tregim per te qare -Nje vizite te blloku -Paskam pasur qimen e derrit -Kthehu