Authors
Search
Donate

Code: Tr

Short stories
[Autori Vari]

Akile Kampanile Modelja Perkthyer nga Violeta Volumi -Anton Cehov Shtriga perkthyer nga Violeta Volumi, pergatitur nga Adrian Hoti -Avioni i bukuroshes së fjetur nga Gabriel Garcia Marquez -Borges Shtepia e Asterionit -Carli Caplin Ritmi Historia e disa burrave ne levizje makabre -Charlotte Bronte Napoleoni dhe fantazma -Ernest Heminguej Kampi indian perkthyer nga Violeta Volumi -Ernest Hemingway Nje plak prane ures -Gabriel Garcia Marquez - Vera e lumtur e zonjes Forbs -Gi de Mopasan - Buti i vogel -Gi de Mopasan Rrefimi i nje gruaje -Gjalle apo vdekur- Xhon Gollsuorthi -Heminguej Macja ne shi -Henrich Boil - Turisti dhe peshkatari- perkthyer nga Violeta Volumi -Ismail Kadare Per te harruar nje grua -Italo Kalvino Aventura e dy bashkeshorteve - perkthyer nga Violeta Volumi -Kate Chopin Djali i Dezirese -Lord Byron Varrimi -Maksim Gorkij -Tuba - Perrallat e Italise -Marguerite Yourcenar - Qumeshti i vdekjesNadine Gordimer - Plackitja perkthyer nga Violeta Volumi -Ne det Anton Cehov -Nena dhe Timurlengu- Maksim Gorki -Postieri -Robert Sheckly Gruaja e persosur-pergatitur nga Adrian Hoti- perkthyer nga Violeta Volumi -Tramundana- Gabriel Garcia Markez - pergatitur nga Adrian Hoti -Virxhinia Woolf Trashegimia -Woody Allen - Hakmarrja e karavidheve -Xhon Gollsuorthi - Trimeri -Back