Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (70)
  Tregime-> (61)
    Novela dhe tregime-> (35)
Poezi (15)
Roman-> (36)
Autoret
Informazione mbi autorin
Alberto Moravia
Alberto Moravia siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Moravia

Tregime
[Alberto Moravia]

Cocarja -Fanatiku -I forte me zor -Infermierja -Mirupafshim -Prova - perkthyer nga Zija Vukaj, lexuar nga Adrian Hoti -Kthehu