Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (70)
  Tregime-> (61)
Poezi (15)
Roman-> (36)
Autoret
Informazione mbi autorin
Sako Zihni
Sako Zihni siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Perralla shq

Perralla shqiptare
[Sako Zihni]

Cupa e mbretit dhe Gjylhasani -Dielli e hana ne pasi -Djali e shejtani -Djali i vezirit dhe e bija e dhespotit -Djali qe i bie harmonikes -Djali qe u martue me ciken e kulles me dritore te dukatit -Dy hajdutet dhe mbreti -Fati do kapur prej flokesh -Fiku i bardhe e fiku i zi -Gerzheta -Hyria e detit -Kepucet -Kismetin e gjen perpara -Lepuri e breshka -Maro perhitura -Mbreti dhe plaku -Mjeku e mortja -Nande maje gjuhe -Ne parajse perdhuni -Njerez budallenj -Njeriu qe ndigjonte gjithka -Ora e gjysemkungulli -Plaga sherohet, po fjala s'harrohet -Shtate vellezerit -Skilja dhe kaposhi -Te due sa krypa ne gjelle -Te sarajet e Gavazit -Tre velleznit qe shkuen ne kurbet -Valletorja fustanalle -Vellai i vogel e hoxha -Vrasja e dreqit -Kthehu