Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (70)
  Tregime-> (61)
    Novela dhe tregime-> (35)
      Fantashkence (8)
Poezi (15)
Roman-> (36)
Autoret
Informazione mbi autorin
Poe Edgar Allan
Poe Edgar Allan siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Poe

Tregime tmerri
[Poe Edgar Allan]

001 - I vetem002 - Enderr brenda Endrres003 - Macja e zeze004 - Morela005 - E verteta mbi ceshtjen e zotit Valdemar006 - E Rrefimi i zemres007 - Pusi dhe lavjerresi008 - Portreti ovalKthehu