Genere
Ese (5)
Histori (1)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (47)
  Tregime-> (38)
Poezi (8)
Roman-> (24)
Autoret
Informazione mbi autorin
Pushkin Aleksander
Pushkin Aleksander siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Pushkin

Perralla e peshkatarit dhe e peshkut
[Pushkin Aleksander]

Perralla e car salltanit e birit te tij knjazit gvidon salltanovic, kreshnik zulmemadh e i fuqishem dhe e se bukures carevnes mjellme -Perralla e carevnes se vdekur dhe e shtate divave -Perralla e peshkatarit dhe e peshkut -Perralla e popit dhe e Halldopit -Sirena e ujit- pergatitur nga Adrian Hoti -Kthehu