Genere
Autori
Informazione sull'autore
Migjeni
Migjeni sito web
Altre opere
Dona

Codice: Migjeni

Migjeni
[Migjeni]

-Balade qytetse - Paskualina ShllakuBuken tone te perditshme falna sot -Bukuria qe vret - pergatitur nga Gentiana Daka -Gogoli- nga Enkelejda Shllaku -Kanga e qytetit te huej -Kanga e rinise - Paskualina ShllakuKanga e trumcakut -Kanget e pakendueme - Paskualina ShllakuLuli i vocerr - Paskualina ShllakuMatane gardhit asgja te re -Ngjarje pa levizje- pergatitur nga Enkelejda Shllaku -Nje nate pa gjume nga Adrian Hoti -Nji refren i qytetit tem -Perdite prendojne zotat- Interpretuar nga Simon Shkreli -Poema e mjerimit (fragment) -Poema e mjerimit- pergatitur dhe interpretuar nga Adrian Hoti -Puthja e cubit - pergatitur nga Enkelejda Shllaku -Qershijat nga Gentiana Daka -Recital i malsorit- pergatitur nga Adrian Hoti -Sokrat i vuejtun apo derr i kenaqun - pergatitur nga Gentiana Daka -Te celen arkapiat -Te korrunat- nga Enkelejda Shllaku -Urim per 1937- pergatitur nga Enkelejda Shllaku -Vetmia - Paskualina ShllakuVetvrasja e trumcakut- nga Enkelejda Shllaku -Indietro