Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (70)
Poezi (15)
Roman-> (37)
  Epistolar (2)
  Historik (3)
  Psikologjik (4)
  Realist (8)
  Social (11)
  Trillim (4)
Autoret
Informazione mbi autorin
Barrie James
Barrie James siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Piter

Piter Pan
[Barrie James]

Kap01 - Piteri shfaqetKap02 - HijaKap03 - Ejani!Ejani!Kap04 - FluturimiKap05 - Ishulli behet i verteteKap06 - Shtepia e vogelKap07 - Shtepia e nendheshmeKap08 - Laguna e SirenaveKap09 - Zogu i KurrkunditKap10 - Shtepia e lumturKap11 - Tregimi i UenditKap12 - Rrembimi i femijeveKap13 - A besoni ne zanaKap14 - Anija e pirateveKap15 - Kete rradhe o une o GremciKap16 - Kthimi ne shtepiKap17 - Kur Uendi u rritKthehu