Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (70)
  Tregime-> (61)
    Novela dhe tregime-> (35)
Poezi (15)
Roman-> (36)
Autoret
Informazione mbi autorin
Turgeniev Ivan
Turgeniev Ivan siti web
Vepra te tjera
Donacion

Ngadhenjimi i dashurise
[Turgeniev Ivan]

Ngadhenjimi i dashurise
Nuk ka recensione per momentin.

Shkruaj Recension Kthehu