Genere
Ese (3)
Fantashkence (4)
Histori
Novela dhe tregime (16)
Perralla-> (13)
Poezi (6)
Roman-> (10)
  Epistolar (2)
  Historik
  Psikologjik (1)
  Realist (3)
  Social (1)
  Trillim (3)
Autoret
Informazione mbi autorin
Frank Anna
Frank Anna siti web
Vepra te tjera
Donacion

Ditari i Ana Frankut.
[Frank Anna]

Ditari i Ana Frankut.
Nuk ka recensione per momentin.

Shkruaj Recension Kthehu