Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (70)
Poezi (15)
Roman-> (36)
  Epistolar (2)
  Historik (2)
  Psikologjik (4)
  Realist (8)
  Social (11)
  Trillim (4)
Autoret
Informazione mbi autorin
Tomas Mann
Tomas Mann siti web
Vepra te tjera
Donacion

Tonio Kreger
[Tomas Mann]

Tonio Kreger
Nuk ka recensione per momentin.

Shkruaj Recension Kthehu