Genre
Essay (6)
Fairy tales-> (70)
Novel-> (36)
  Epistolary (2)
  Fiction (4)
  Historical (2)
  Psychological (4)
  Realist (8)
  Social (11)
Poetry (15)
Stories and short stories (21)
Story (2)
Authors
Search
Donate

Three Comrades
[Erich Maria Remarque]

Three Comrades
Date Added: Friday 26 April, 2019

by luan aliko

Bravo Bravo nje kryeveper me ka perlotur ky liber kur kam qene shum i ri dhe po me perlot perseri tani qe jam mbi te 50tat . lexuesja e persosur me ka ndikuar aq shum sa qe kur lexoj mbemjeve ndonje liber me kumbon zeri i saj dhe me duket sikur ma lexon ajo librin SUKSESE

Rating: 5 of 5 Stars! [5 of 5 Stars!]

Write Review Back