Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (70)
Poezi (15)
Roman-> (37)
  Epistolar (2)
  Historik (3)
  Psikologjik (4)
  Realist (8)
  Social (11)
  Trillim (4)
Autoret
Informazione mbi autorin
Foqion Postoli
Foqion Postoli siti web
Vepra te tjera
Donacion

Flowers of remembrance
[Foqion Postoli]

Flowers of remembrance
Data e futjes: Thursday 23 January, 2020

tek Afrim Latifi

Më ka pëlqyer si i ri kur e kame lexuar, po ashtu si Audiolibër ishte shumë interesantë, ta dëgjoja, ju preferoj ta dëgjoni, është një Histori e bukur shqiptare

Vota: 5 nder 5 yje! [5 nder 5 yje!]

Shkruaj Recension Kthehu