Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (70)
Poezi (15)
Roman-> (37)
Autoret
Informazione mbi autorin
Dante Alighieri
Dante Alighieri siti web
Vepra te tjera
Donacion

Hell
[Dante Alighieri]

Hell
Data e futjes: Wednesday 27 January, 2021

tek Ndu Marashi

Punë e mrekullueshme
Ma shumë pe komedin hyjnore
Shpejt do baj donacion
Flm

Vota: 5 nder 5 yje! [5 nder 5 yje!]

Shkruaj Recension Kthehu