Authors
Search
Donate


[Ivo Andric]

Date Added: Sunday 16 February, 2020

by naim lezi

Ivo Andriq një anti shqiptar i madh, nuk do të duhej asnjë shqiptar ti lexon veprat e këtij serbomadhi, ky dhe Vasa Qubrilloviqi jan të shquar me veprat e tyre anti Shqiptare.

Rating: 1 of 5 Stars! [1 of 5 Stars!]

Write Review Back