Genere
Autori
Informazione sull'autore
Ivo Andric
Ivo Andric sito web
Altre opere
Dona


[Ivo Andric]

Data aggiunta: Sunday 16 February, 2020

da naim lezi

Ivo Andriq një anti shqiptar i madh, nuk do të duhej asnjë shqiptar ti lexon veprat e këtij serbomadhi, ky dhe Vasa Qubrilloviqi jan të shquar me veprat e tyre anti Shqiptare.

Voto: 1 di 5 stelle! [1 di 5 stelle!]

Scrivi Recensione Indietro