Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (70)
Poezi (15)
Roman-> (36)
Autoret
Informazione mbi autorin
Cechov Anton
Cechov Anton siti web
Vepra te tjera
Donacion

Short stories
[Cechov Anton]

Short stories
Data e futjes: Wednesday 17 March, 2021

tek Anisa Mujollari

Shume I qarte dhe me kuptim. Faleminderit qe na e bete te mundur per ta lexuar. Shume respekte dhe dashuri per ju.????????????????

Vota: 5 nder 5 yje! [5 nder 5 yje!]

Shkruaj Recension Kthehu