Genere
Autori
Informazione sull'autore
Rapsodi
Rapsodi sito web
Altre opere
Dona

Eroic songs and legends
[Rapsodi]

Eroic songs and legends
Data aggiunta: Friday 04 November, 2016

da ardian ceci

Këto janë super dhe leximi fantastik. Këto këngë të lashta na thonë se jemi këtu qysh nga krijimi i botës.

Voto: 5 di 5 stelle! [5 di 5 stelle!]

Scrivi Recensione Indietro