Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (70)
Poezi (15)
Roman-> (36)
Autoret
Donacion

Lexo ate qe shkruajne te tjeret

Data e futjes: Tuesday 18 April, 2023

Hell tek Alfred Voci

Hell Bravissimi Keni ba një punë te mrekullueshme me pelqeu jashtë mase ky perkthim Punë me vlera te j..

Vota: 5 nder 5 yje! [5 nder 5 yje!]
Data e futjes: Monday 19 September, 2022

The Plague tek Alban Xheka

The Plague Ju përgëzoj për punën e shkëlqyer që keni bërë, dhe veprat letrare që keni zgjedhur të cilat për mua..

Vota: 5 nder 5 yje! [5 nder 5 yje!]
Data e futjes: Wednesday 31 August, 2022

Flowers of remembrance tek Erblin Latifi

Flowers of remembrance fkajfjkasjkfajklf jkajkfajkfjk aj;kf ajkfjkasf jkafjk ajkdfjkasjfk asjkf asjklf

Vota: 5 nder 5 yje! [5 nder 5 yje!]
Data e futjes: Wednesday 17 March, 2021

Short stories tek Anisa Mujollari

Short stories Shume I qarte dhe me kuptim. Faleminderit qe na e bete te mundur per ta lexuar. Shume respekte dhe d..

Vota: 5 nder 5 yje! [5 nder 5 yje!]
Data e futjes: Thursday 28 January, 2021

Hell tek Ndu Marashi

Hell Bravi Vendosne të gjthë veprën Keni ba një punë të mrekullueshme Përshëndetje

Vota: 5 nder 5 yje! [5 nder 5 yje!]
Data e futjes: Wednesday 27 January, 2021

Hell tek Ndu Marashi

Hell Punë e mrekullueshme Ma shumë pe komedin hyjnore Shpejt do baj donacion Flm

Vota: 5 nder 5 yje! [5 nder 5 yje!]

Faqe risultatesh:  1  2  3  4  [Metejshem >>] 

Shikim nga 1 tek 6 (nder 22 recensione)