Genere
Drame (1)
Ese (2)
Fantashkence (3)
Histori
Novela dhe tregime (15)
Perralla-> (6)
Poezi (6)
Roman-> (7)
  Epistolar (1)
  Historik
  Psikologjik
  Realist (3)
  Social (1)
  Trillim (2)
Autoret
Donacion