Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (70)
Poezi (15)
Roman-> (36)
  Epistolar (2)
  Historik (2)
  Psikologjik (4)
  Realist (8)
  Social (11)
  Trillim (4)
Autoret
Donacion

Historik

Shiko: 

Rrethimi i Shkodres Rrethimi i Shkodres
Autori: Marin Barleti
Kodi: Rrethimi
Data e futjes: Tuesday 21 July, 2020

Po te kerkohej nje krijim letrar i denje per emrin " Veper monumentale" do te ishte e veshtire te gjeje nje shembull me te mire se Rrethimi i Shkodres. - Ismail Kadare...
Vajza e Kapitenit Vajza e Kapitenit
Autori: Pushkin Aleksander
Kodi: Kapitenit
Data e futjes: Sunday 11 November, 2018

...

Faqe risultatesh:  1  Shikim nga 1 tek 2 (nder 2 audiolibra)