Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (70)
Poezi (15)
Roman-> (36)
Autoret
Donacion

Audiolibra te rinj

Udhetimi Udhetimi
Autori: Pirandello Luigi
Kodi: Udhetimi
Data e futjes: Wednesday 22 March, 2023

...
Novela orientale Novela orientale
Autori: Marguerite Yourcenar
Kodi: Orientale
Data e futjes: Sunday 13 November, 2022

...
Tregime Tregime
Autori: Alberto Moravia
Kodi: Moravia
Data e futjes: Thursday 08 September, 2022

...
Tregime Tregime
Autori: Guy_de_Maupassant
Kodi: Tregime 2
Data e futjes: Tuesday 26 July, 2022

...
Autostrada e Jugut Autostrada e Jugut
Autori: J. Cortasar
Kodi: Kortasar
Data e futjes: Thursday 07 July, 2022

...
Buzeqeshja e Kareninit Buzeqeshja e Kareninit
Autori: Milan Kundera
Kodi: Karenini
Data e futjes: Friday 17 June, 2022

...
Gogol Gogol
Autori: N.V. Gogol
Kodi: Gogol
Data e futjes: Saturday 11 June, 2022

...
Tregime Tregime
Autori: Dahl Roald
Kodi: Dahl
Data e futjes: Thursday 28 April, 2022

...
Murgu i zi Murgu i zi
Autori: Cechov Anton
Kodi: Murgu
Data e futjes: Thursday 07 April, 2022

...
Djepi i arit Djepi i arit
Autori: Ernest Koliqi
Kodi: Djepi
Data e futjes: Wednesday 09 February, 2022

...
Vajza zezake kerkon Zotin Vajza zezake kerkon Zotin
Autori: George Bernard Shaw
Kodi: Vajza zezake
Data e futjes: Thursday 03 February, 2022

...
Rudini Rudini
Autori: Turgeniev Ivan
Kodi: Rudini
Data e futjes: Monday 15 November, 2021

...
Hashek Hashek
Autori: Jarosllav Hashek
Kodi: Hashek
Data e futjes: Tuesday 02 November, 2021

...
Nje bukuri ruse Nje bukuri ruse
Autori: Vladimir Nabokov
Kodi: Nabokov
Data e futjes: Tuesday 02 November, 2021

...
Plaku dhe deti Plaku dhe deti
Autori: Ernest Hemingway
Kodi: Plaku
Data e futjes: Monday 01 November, 2021

...
Ujra pranverore Ujra pranverore
Autori: Turgeniev Ivan
Kodi: Ujrat
Data e futjes: Monday 11 October, 2021

...
Doktor Gjelpera Doktor Gjelpera
Autori: Faik Konica
Kodi: Gjelpera
Data e futjes: Monday 06 September, 2021

Doktor Gjelpera Si e gjeta Shqiperine...
Portreti i Dorian Greit Portreti i Dorian Greit
Autori: Wilde Oscar
Kodi: Portreti
Data e futjes: Monday 28 June, 2021

...
Sonata e Krojcerit Sonata e Krojcerit
Autori: Tolstoy Leon
Kodi: Sonata
Data e futjes: Monday 31 May, 2021

...
Pellgu i djallit Pellgu i djallit
Autori: George Sand
Kodi: Pellgu
Data e futjes: Tuesday 13 April, 2021

...

Faqe risultatesh:  1  2  3  4  5 ...  [Metejshem >>]  Shikim nga 1 tek 20 (nder 151 audiolibra te rinj)