Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (70)
Poezi (15)
Roman-> (36)
  Epistolar (2)
  Historik (2)
  Psikologjik (4)
  Realist (8)
  Social (11)
  Trillim (4)
Autoret
Donacion

Psikologjik

Shiko: 

Krim dhe ndeshkim Krim dhe ndeshkim
Autori: Dostojevskij Fjodor
Kodi: Krim
Data e futjes: Monday 02 July, 2018

...
Kushedi Kushedi
Autori: Guy_de_Maupassant
Kodi: Kushedi
Data e futjes: Monday 09 December, 2019

...
Portreti i Dorian Greit Portreti i Dorian Greit
Autori: Wilde Oscar
Kodi: Portreti
Data e futjes: Monday 28 June, 2021

...
Tonio Kreger Tonio Kreger
Autori: Tomas Mann
Kodi: Tonio
Data e futjes: Wednesday 03 May, 2017

Nga Nobelisti Thomas Mann, nje radiografi shpirtit te poetit, si manual i intelektualit....

Faqe risultatesh:  1  Shikim nga 1 tek 4 (nder 4 audiolibra)