Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (70)
  Tregime-> (61)
    Novela dhe tregime-> (35)
      Fantashkence (8)
Poezi (15)
Roman-> (36)
Autoret
Donacion

Novela dhe tregime

Shiko: 

100 krimet 100 krimet
Autori: Giorgio Scerbanenco
Kodi: Krimet
Data e futjes: Thursday 10 December, 2020

...
Asja Asja
Autori: Turgeniev Ivan
Kodi: Asja
Data e futjes: Friday 11 December, 2020

...
Autostrada Autostrada
Autori: Michel Tournier
Kodi: Autostrada
Data e futjes: Thursday 11 October, 2018

...
Chicxulub Chicxulub
Autori: Autori Vari
Kodi: Chicxulub
Data e futjes: Monday 22 January, 2018

...
Deri ne vdekje Deri ne vdekje
Autori: Rilke
Kodi: Deri
Data e futjes: Saturday 16 February, 2019

...
Djepi i arit Djepi i arit
Autori: Ernest Koliqi
Kodi: Djepi
Data e futjes: Wednesday 09 February, 2022

...
Emma Zunz Emma Zunz
Autori: J. L. Borges
Kodi: Emma
Data e futjes: Wednesday 01 April, 2020

...
Engjelli Engjelli
Autori: Henryk Sienkiewicz
Kodi: Engjelli
Data e futjes: Wednesday 25 April, 2018

Fitues i cmimit Nobel ne letersi 1905...
Fyti prej celiku Fyti prej celiku
Autori: Bulgakov Mihail
Kodi: Fyti
Data e futjes: Wednesday 20 February, 2019

...
Gogol Gogol
Autori: N.V. Gogol
Kodi: Gogol
Data e futjes: Saturday 11 June, 2022

...
Hani dhe i biri Hani dhe i biri
Autori: Gorky Maksim
Kodi: Hani
Data e futjes: Thursday 23 May, 2019

...
Hashek Hashek
Autori: Jarosllav Hashek
Kodi: Hashek
Data e futjes: Tuesday 02 November, 2021

...
Horla Horla
Autori: Guy_de_Maupassant
Kodi: Horla
Data e futjes: Friday 04 August, 2017

Nje qenie e ardhur nga kush e di se ku, qe ushqehet me uje dhe qumesht, qe thith frymen e njerezve qe do ti beje rob, eshte nje veper qe nuk ka te krahasuar ne llojin e saj....
Kafka Kafka
Autori: Kafka Franz
Kodi: Kafka
Data e futjes: Tuesday 09 February, 2016

Ndodhesha ne hall te madh. Duhej te beja me urgjence nje cope rruge, nje i semure me priste ne nje fshat dhjete milje larg. Nje stuhi debore qendronte mes meje dhe atij. Kisha nje kaloshine te lehte, me rrota te medha, posacerisht te bere per rruget e fshatit. Isha gati per tu nisur, i mbeshtjelle me pelice dhe me canten e veglave ne dore, por mungonte kali, kali. Kali im nje nate me pare kish ngordhur, i rraskapitur nga lodhja e madhe ne kete d...
Kthim ne Babiloni Kthim ne Babiloni
Autori: Fitzgerald
Kodi: Kthim
Data e futjes: Thursday 06 September, 2018

...
Murgu i zi Murgu i zi
Autori: Cechov Anton
Kodi: Murgu
Data e futjes: Thursday 07 April, 2022

...
Muri Muri
Autori: J. P. Sartre
Kodi: Muri
Data e futjes: Monday 07 October, 2019

...
Nje bukuri ruse Nje bukuri ruse
Autori: Vladimir Nabokov
Kodi: Nabokov
Data e futjes: Tuesday 02 November, 2021

...
Peshqiri me gjel Peshqiri me gjel
Autori: Bulgakov Mihail
Kodi: Peshqiri
Data e futjes: Tuesday 12 February, 2019

...
Plaku dhe deti Plaku dhe deti
Autori: Ernest Hemingway
Kodi: Plaku
Data e futjes: Monday 01 November, 2021

...

Faqe risultatesh:  1  2  [Metejshem >>]  Shikim nga 1 tek 20 (nder 27 audiolibra)