Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (70)
Poezi (15)
Roman-> (36)
Autoret
Donacion

London Jack

Shiko: 

Balua Balua
Autori: London Jack
Kodi: Balua
Data e futjes: Tuesday 18 August, 2020

...
Dashuria per jeten Dashuria per jeten
Autori: London Jack
Kodi: Dashuria
Data e futjes: Monday 03 February, 2020

...
Ligji i jetes Ligji i jetes
Autori: London Jack
Kodi: Ligji
Data e futjes: Friday 03 June, 2016

Plaku Koskush filloi te degjonte me lakmi. Ndonese shikimi i ishte dobesuar prej kohesh, degjimi i kishte mbetur i mprehte, edhe zeri edhe me i dobet i depertonte ne ate drite inteligjence qe kishte mbetur akoma prapa atij balli te fishkur edhe pse jo me i perqendruar ne gjerat e kesaj bote. Ah! Ajo ishte Sit-cum-to-ha, qe mallkonte me ze te ashper qente, ndersa po i mbrehte ne slite dhe i godiste me tere fuqine. Sit-cum-to-ha ishte vajza e va...

Faqe risultatesh:  1  Shikim nga 1 tek 3 (nder 3 audiolibra)