Authors
Search
Donate

Autori Vari

Show: 

Chicxulub Chicxulub
Author: Autori Vari
Code: Chicxulub
Date added: Monday 22 January, 2018

...
Chosen stories Chosen stories
Author: Autori Vari
Code: Hena
Date added: Sunday 11 June, 2017

The absolute master of the tale. - The Observer...
Fairy tales and  Fabules Fairy tales and Fabules
Author: Autori Vari
Code: Perralla dhe
Date added: Thursday 09 April, 2020

...
Greek myths Greek myths
Author: Autori Vari
Code: Mitet
Date added: Saturday 23 November, 2019

...
History of photography History of photography
Author: Autori Vari
Code: Fotografia
Date added: Tuesday 17 April, 2018

Muzeu Kombëtar i Fotografisë Marubi ju fton në dëgjimin e audiolibrit “Antropologji e Fotografisë” e autorit Xhyher Cani. Falenderojmë autorin për bashkëpunimin, lexuesit e shkollave “Prenkë Jakova” Sidrit Domni, Emela Lici, Erisa Kola, Edona Rraboshta dhe “28 Nëntori” Nensi Rraboshta, Arnisa Piranej, Edit Fani, Amela Troshani e në veçanti zonjën Violeta Volumi për përkushtimin në punën e saj....
Nobeliste1 Nobeliste1
Author: Autori Vari
Code: Nobeliste1
Date added: Thursday 18 January, 2018

Nobel Prizes in Literature...
Poetë shkodranë Poetë shkodranë
Author: Autori Vari
Code: Poetë
Date added: Friday 12 June, 2020

...

Result Pages:  1  Displaying 1 to 7 (of 7 audiobooks)