Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (70)
Poezi (15)
Roman-> (36)
  Epistolar (2)
  Historik (2)
  Psikologjik (4)
  Realist (8)
  Social (11)
  Trillim (4)
Autoret
Informazione mbi autorin
Nicholas Sparks
Nicholas Sparks siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Gjithe

Gjithe c`kam me te mire
[Nicholas Sparks]

Gjithe c`kam me te mire
Lexuar nga Blerta Cina
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku