Genere
  Ese (3)
  Fantashkence (4)
  Histori (1)
  Novela dhe tregime (18)
  Perralla-> (18)
  Poezi (6)
  Roman-> (20)
Autoret
Informazione mbi autorin
Singer
Singer siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Fatalisti

Fatalisti
[Singer]

Fatalisti
Fitues i cmimit Nobel ne letersi ne vitin 1978
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku