Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (70)
  Tregime-> (61)
    Novela dhe tregime-> (35)
Poezi (15)
Roman-> (36)
Autoret
Informazione mbi autorin
London Jack
London Jack siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Dashuria

Dashuria per jeten
[London Jack]

Dashuria per jeten
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku