Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (70)
  Tregime-> (61)
    Novela dhe tregime-> (35)
Poezi (15)
Roman-> (36)
Autoret
Informazione mbi autorin
C.G.Jung
C.G.Jung siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Karantina

Libri i kuq
[C.G.Jung]

Libri i kuq
Eshte shume e rendesishme per njeriun ta kete nje sekret, nje parandjenje te gjerave te panjohura. Njeriu duhet ta ndjeje, se jeton ne nje bote qe, ne shume aspekte eshte misterioze: qe tek ai ndodhin e eksperimentohen gjera qe mbeten te paspiegueshme
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku