Genere
Drame (1)
Ese (2)
Fantashkence (3)
Histori
Novela dhe tregime (15)
Perralla-> (6)
Poezi (6)
Roman-> (7)
  Epistolar (1)
  Historik
  Psikologjik
  Realist (3)
  Social (1)
  Trillim (2)
Autoret
Informazione mbi autorin
Hugo Victor
Hugo Victor siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Kozeta

Kozeta
[Hugo Victor]

Kozeta
Kozeta eshte vajza e jashteligjshme e Fantines dhe Feliks Tolomeit, nje studenti te pasur. e braktisur nga Tolomei, Fantina ja beson vajzen familjes Ternardier, pronare te nje hani ne Montfermej dhe shkon te punoje ne nje qytet tjeter tenerdiete e keqtrajtojne vajzen e vogel dhe e detyrojne te bejne pune te renda deri sa arrin Zhan Valzhani qe do ta marre ate ne mbrojtje...
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku