Genere
Ese (3)
Fantashkence (4)
Histori (1)
Novela dhe tregime (18)
Perralla-> (18)
  Tregime-> (12)
    Novela dhe tregime (10)
Poezi (6)
Roman-> (20)
Autoret
Informazione mbi autorin
Guy_de_Maupassant
Guy_de_Maupassant siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Horla

Horla
[Guy_de_Maupassant]

Horla
Nje qenie e ardhur nga kush e di se ku, qe ushqehet me uje dhe qumesht, qe thith frymen e njerezve qe do ti beje rob, eshte nje veper qe nuk ka te krahasuar ne llojin e saj.
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku